Gewoon bijzonder voor uw kind!       (020) 49 41 296 Interesse?

volledige site

Bekijk de volledige site op tablet of desktop

Gewoon bijzonder voor uw kind! 
   (020) 49 41 296 Aanmelden

Amsterdam West

Locatie Amsterdam West is gevestigd in het pand van ’t Kabouterhuis, middenin een woonwijk en prachtig gelegen aan het Eendrachtspark. De vestiging ligt zeer centraal, op loopafstand van vele winkeltjes en vlakbij de ring A10.

Locatie Amsterdam West heeft twee groepen, ingedeeld naar zorgbehoefte en leeftijd. Per groep wordt zoveel mogelijk een leeftijdsgericht dagprogramma gevolgd. De groepsruimtes zijn gezellig ingericht en geven de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel. Inrichting en spelmateriaal zijn uitdagend en stimulerend, afgestemd op de behoeften en ontwikkelingsfase van de kinderen. Gedurende de dag bieden wij activiteiten aan zoals knutselen, voorlezen, muziek, beweegspelletjes en pictogrammen en gebaren. Er wordt aandacht geschonken aan feestdagen zoals Pasen, Sinterklaas en Kerst en er wordt jaarlijks een groot zomerfeest georganiseerd.

De twee groepen zijn met elkaar verbonden door een tussendeur, waardoor er vanzelfsprekend veel contact is met elkaar. De groepen  hebben direct toegang tot de royale eigen (speel)tuin en kijken erop uit. Zo kan er al snel veilig buiten gespeeld worden. De speeltuin biedt genoeg mogelijkheden voor ontdekken, spelen en fietsen en is op een natuurlijke manier in tweeën gesplitst. Peuters kunnen rondrennen terwijl de baby’s rustig de omgeving kunnen ontdekken. Maar de kinderen kunnen elkaar wel zien. Regelmatig gaan wij er met de bolderwagen op uit voor een gezellige wandeling in het naastgelegen park, of worden er boodschappen gedaan in de winkeltjes in de buurt.

Snoezelkamer
Wij beschikken ook over een aparte snoezelhoek op de groep. Hier wordt met behulp van zintuigelijke prikkels (door middel van licht, geluid, tast, geur en eventueel smaak) een eigen belevingswereld geboden. Het brengt de kinderen veel ontspanning en rust.

Wij zijn een enthousiast team van pedagogisch medewerkers, (kinder)verpleegkundigen en een locatiemanager. Wij hechten er veel waarde aan dat zowel het kind als de ouders zich bij ons thuis voelen. Op elke groep werken vaste leidsters, zodat het kind een goede vertrouwelijke band kan opbouwen en zich veilig en geborgen voelt.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om bij ons de sfeer te komen proeven en in een persoonlijk gesprek eventueel vragen en mogelijkheden te bespreken.

onderschrift

©Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg

privacyverklaring - cookies

 

onderschrift (mobiel)

©Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg