Gewoon bijzonder voor uw kind!       (020) 49 41 296 Interesse?

volledige site

Bekijk de volledige site op tablet of desktop

Gewoon bijzonder voor uw kind! 
   (020) 49 41 296 Aanmelden

Amsterdam Zuid

Locatie Amsterdam Zuid is prachtig gelegen aan de Amstel en het Martin Luther King Park. Het maakt deel uit van het bekende ’t Kabouterhuis. Sinds januari 2012 heeft Zigzag drie groepsruimten in het onlangs volledig gerenoveerde pand. De vestiging ligt zeer centraal, vlakbij de ring A10 en op loopafstand van het Amstelstation.

Locatie Amsterdam Zuid heeft drie horizontale groepen. Per groep wordt zoveel mogelijk een leeftijdsgericht dagprogramma gevolgd. De groepsruimtes zijn licht, ruim en gezellig ingericht en geven de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel. Inrichting en spelmateriaal zijn uitdagend en stimulerend, afgestemd op de behoeften en ontwikkelingsfase van de kinderen. Gedurende de dag bieden wij activiteiten aan zoals knutselen, voorlezen, muziek, beweegspelletjes en pictogrammen en gebaren. Er wordt aandacht geschonken aan feestdagen zoals Pasen, Sinterklaas en Kerst en er wordt jaarlijks een groot zomerfeest georganiseerd.

Twee van de groepen zijn met elkaar verbonden door een verschoonkamer en keuken. De groepsruimtes hebben  veel ramen, waardoor er altijd zicht is op elkaar. De groepen  hebben door middel van openslaande deuren direct toegang tot de royale eigen (speel)tuin en kijken erop uit. Zo kan er al snel veilig buiten gespeeld worden. De speeltuin biedt genoeg mogelijkheden voor ontdekken, spelen en fietsen en is op een natuurlijke manier in tweeën gesplitst. Peuters kunnen rondrennen terwijl de baby’s rustig de omgeving kunnen ontdekken. Regelmatig gaan wij er met de bolderwagen op uit voor een gezellige wandeling langs de Amstel of wordt er een marktje bezocht om vers fruit te halen.

Snoezelkamer
Wij beschikken ook over een aparte ruimte om met de kinderen te gaan snoezelen, de snoezelkamer! Hier wordt met behulp van zintuigelijke prikkels (door middel van licht, geluid, tast, geur en eventueel smaak) een eigen belevingswereld geboden. Het brengt de kinderen veel ontspanning en rust.

Wij zijn een enthousiast team van pedagogisch medewerkers, (kinder)verpleegkundigen, een huishoudelijk medewerker en een locatiemanager. Wij hechten er veel waarde aan dat zowel het kind als de ouders zich bij ons thuis voelen. Op elke groep werken vaste leidsters, zodat het kind een goede vertrouwelijke band kan opbouwen en zich veilig en geborgen voelt.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om bij ons de sfeer te komen proeven en in een persoonlijk gesprek eventueel vragen en mogelijkheden te bespreken.

onderschrift

©Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg

privacyverklaring - cookies

 

onderschrift (mobiel)

©Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg