Gewoon bijzonder voor uw kind!       (020) 49 41 296 Interesse?

volledige site

Bekijk de volledige site op tablet of desktop

Gewoon bijzonder voor uw kind! 
   (020) 49 41 296 Aanmelden

Hoorn

Locatie Hoorn is gevestigd aan de rand van het centrum van Hoorn met veel parkeergelegenheid. De locatie zit in een prachtig pand, samen met kinderdagverblijf Kiddy World, Fysio centrum Hoorn en de tennisbanen van het naastgelegen Sport Centrum Hoorn. De vestiging ligt nabij uitvalswegen en heeft daardoor een goede bereikbaarheid voor de mensen uit Hoorn en omgeving.

Je komt binnen in een ruime centrale hal die ook regelmatig gebruikt wordt als binnenspeelplaats. Locatie Hoorn heeft twee horizontale groepen. Per groep wordt zoveel mogelijk een leeftijdsgericht dagprogramma gevolgd. De groepsruimtes zijn licht, ruim en gezellig ingericht en geven de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel. Inrichting en spelmateriaal zijn uitdagend en stimulerend, afgestemd op de behoeften en ontwikkelingsfase van de kinderen. Gedurende de dag bieden wij activiteiten aan zoals knutselen, voorlezen, muziek, beweegspelletjes en er wordt gebruik gemaakt van pictogrammen en gebaren. Er wordt aandacht geschonken aan feestdagen zoals Pasen, Sinterklaas en Kerst en er wordt jaarlijks een groot zomerfeest georganiseerd.

De twee groepen zijn met elkaar verbonden door een verschoonkamer en keuken. De groepsruimtes hebben  veel ramen, waardoor er altijd zicht is op elkaar. Beide groepen zijn voorzien van een eigen slaapgelegenheid. Vanuit de groepen kijk je op en is er directe toegang tot de royale speeltuin. Zo kan er al snel veilig buiten gespeeld worden. De speeltuin biedt genoeg mogelijkheden voor ontdekken, spelen en fietsen.  

Snoezelkamer
Locatie Hoorn beschikt ook over een aparte ruimte om met de kinderen te gaan snoezelen, de snoezelkamer! Hier wordt met behulp van zintuigelijke prikkels (door middel van licht, geluid, tast, geur en eventueel smaak) een eigen belevingswereld geboden. Het brengt de kinderen veel ontspanning en rust. Verder gaan wij er regelmatig met de bolderwagen op uit voor een gezellige wandeling, waarbij het uitje naar het station om treinen te kijken favoriet is en wordt er gezamenlijk boodschappen gedaan.

Wij zijn een enthousiast team van pedagogisch medewerkers, (kinder)verpleegkundigen en een locatiemanager. Wij hechten er veel waarde aan dat zowel het kind als de ouders zich bij ons thuis voelen. Op elke groep werken vaste leidsters, zodat het kind een goede vertrouwelijke band kan opbouwen en zich veilig en geborgen voelt.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om bij ons de sfeer te komen proeven en in een persoonlijk gesprek eventueel vragen en mogelijkheden te bespreken.

 

 

onderschrift

©Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg

privacyverklaring - cookies

 

onderschrift (mobiel)

©Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg