Gewoon bijzonder voor uw kind!       (020) 49 41 296 Interesse?

volledige site

Bekijk de volledige site op tablet of desktop

Gewoon bijzonder voor uw kind! 
   (020) 49 41 296 Aanmelden

Aanmelding en plaatsing

Kom eerst een kijkje nemen
Het kiezen van een kinderdagverblijf is geen eenvoudige opgave. U wilt dat uw kind in goede handen is, dat uw kind alle aandacht krijgt en zich er veilig en vertrouwd voelt. Kortom: geen zorgen over uw kind wanneer u werkt, studeert of tijd nodig heeft voor u zelf.

Bent u benieuwd hoe het er bij ons aan toegaat? Wilt u graag een rondleiding of een vrijblijvend informatief gesprek? U bent van harte welkom op een van onze locaties! Zonder verdere verplichtingen laten we u graag zien en horen wat we voor u kunnen betekenen.

Aanmeldprocedure
Als u na een eerste kennismaking en rondleiding voor Zigzag kiest, verzoeken wij u het  aanmeldformulier in te vullen of contact op te nemen met de locatiemanager van de desbetreffende vestiging. Wij bespreken met u de eventuele financiering van de opvangplek en als er sprake is van extra verpleegkundige zorg, nemen we dat traject uitvoerig met u door.

Plaatsing
Na de aanmelding volgt een uitnodiging voor een rondleiding en intakegesprek op de ingeschreven locatie. U kunt dan de ruimte zien en de sfeer proeven. Als de plaatsing definitief is, geven wij ouders volop gelegenheid met ons af te stemmen wat zij bij de zorg voor hun kind belangrijk vinden. Daar maken we heldere afspraken over. Zigzag vindt het belangrijk dat het eerste contact meteen ‘goed voelt’ en nodigt ouders nadrukkelijk uit om (kritische) vragen te stellen en met ideeën te komen. Als er plaats is op de gewenste locatie, ontvangen de ouders een contract. Startdata zijn per de eerste of de 16e van de maand; intensieve kindzorg kan op elk moment gestart worden. 

U ontvangt van ons een overeenkomst (in tweevoud). Zodra het ondertekende contract retour is gestuurd, worden afspraken gemaakt over de wendagen. Wenst u op dat moment nog geen gebruik te maken van onze dagopvang, dan komt uw kind eventueel op de wachtlijst voor een latere startdatum.

Wilt u uw kind aanmelden? Ga dan naar het aanmeldformulier

onderschrift

©Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg

privacyverklaring - cookies

 

onderschrift (mobiel)

©Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg