Gewoon bijzonder voor uw kind!       (020) 49 41 296 Interesse?

volledige site

Bekijk de volledige site op tablet of desktop

Gewoon bijzonder voor uw kind! 
   (020) 49 41 296 Aanmelden

Zorg voor Friends

Tussen school en sport
Only Friends (video) is een sportclub speciaal voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking. Deze bijzondere club telt bijna 700 leden die 24 verschillende sporten kunnen beoefenen op het Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord. Soms sluit de aanvangstijd van sport niet naadloos aan op schooltijd of werk. Het activiteitenprogramma Zorg voor Friends van Zigzag overbrugt die tussentijd. Een ideale oplossing om ouders en begeleiders zorg uit handen te nemen en een ontspannen tijdverdrijf voordat de sportactiviteit begint.

Voor welke kinderen
Zorg voor Friends is speciaal bedoeld voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking die graag willen sporten. Zij hebben vaak een continurooster op hun basisschool of school met Speciaal Onderwijs en hebben vandaar uit behoefte  aan opvang tussen 15:00 uur en 18:00 uur.

Individueel programma
Zorg voor Friends bestaat uit professioneel begeleide spel- en doe-activiteiten in een veilige en vertrouwde omgeving op het Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord. De activiteiten worden afgestemd op de individuele behoeften en mogelijkheden. De speciaal voor dit doel ingerichte activiteitenruimte beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen en (medische) apparatuur. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers.

onderschrift

©Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg

privacyverklaring - cookies

 

onderschrift (mobiel)

©Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg