Gewoon bijzonder voor uw kind!       (020) 49 41 296 Interesse?

volledige site

Bekijk de volledige site op tablet of desktop

Gewoon bijzonder voor uw kind! 
   (020) 49 41 296 Aanmelden

Partners

Over Only Friends
Only Friends is begonnen als een particulier initiatief van Amsterdammer Dennis Gebbink. Zijn zoon Myron, die een motorische beperking heeft, is niet op zijn plaats bij een reguliere voetbalclub en Dennis richt daarom in 2000 Only Friends op, een sportclub voor kinderen met een beperking.

De droom van een eigen sportaccommodatie voor kinderen met een beperking wordt 8 november 2010 verwezenlijkt als het Friendship Sports Centre officieel wordt geopend. Lees hier meer over de activiteiten van Only Friends.

Over Zigzag
Zigzag is al 14 jaar actief in Amsterdam en Hoorn als aanbieder van kwalitatief hoogwaardige zorg en dagopvang voor elk kind dat intensieve zorg of een beetje meer aandacht nodig heeft. Zigzag schept de voorwaarden voor ouders om te werken en te ontspannen, terwijl hun kind in een veilige, beschermde omgeving is. De kinderen worden op het gespecialiseerde kinderdagverblijf zo goed mogelijk begeleid zich te ontwikkelen tot een zelfstandig individu. Lees hier meer over de activiteiten van Zigzag.

onderschrift

©Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg

privacyverklaring - cookies

 

onderschrift (mobiel)

©Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg